کارکنان نمونه دانشگاه کاشان تجلیل شدند

۱۲ شهریور ۱۳۸۷ | ۰۰:۴۳ کد : ۵۵۵ اخبار دانشگاه

به مناسبت بزرگداشت هفتة دولت روز یکشنبه با حضور معاون استاندار و فرماندار کاشان از 20 نفر از کارکنان نمونه دانشگاه کاشان تجلیل شد.

معاون اداری و مالی دانشگاه کاشان، هدف از برگزاری این آیین را ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و با هنر، تجلیل و تکریم از زحمات کارکنان این دانشگاه ذکر کرد.

دکتر سعید گلابی، انتخاب این تعداد افراد از بین بیش از 170 کارمند دانشگاه را کاری دشوار ذکر کرد و افزود: با برگزاری جلسات مختلف در کمیته طرح و برنامه تصمیم گرفته شد که از هر 15 نفر کارمند به طور میانگین یک نفر به عنوان نمونه معرفی شود.

وی، راه‌اندازی شورای اداری و مالی را گامی مؤثر در راستای ارتقاء برنامه‌ها و اجرای تصمیم‌گیری‌ها به صورت کارشناسانه ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد تا با ارائه طرح‌های نو در سال نوآوری و شکوفایی موجبات تحول و توسعه دانشگاه در تمامی زمینه‌ها فراهم شود.

دکتر گلابی به میزان اعتبار 5/8 میلیارد تومان بودجه سال جاری دانشگاه اشاره کرد و گفت: این میزان بودجه علاوه بر پرداخت حقوق کارکنان دانشگاه، صرف هزینه‌های دانشجویی، پژوهش، ملزومات اداری، تأمین و نگهداری، خدمات رفاهی کارکنان و ... می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: جهت خدمت‌رسانی هرچه بهتر به دانشجویان و تکمیل طرح‌های عمرانی دومیلیارد تومان بودجه نیاز است.

معاون اداری و مالی دانشگاه افزود: جهت رسیدن به اهداف متعالی و تحول دانشگاه عزم جدی تمامی اعضاء و کارکنان دانشگاه لازم است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان هم در این آیین، زیرساخت همة پیشرفت‌ها را تلاش و فعالیت دانست و گفت: در هیچ مکتبی به جزء فرهنگ دینی به کار به عنوان دکترین زیرساختی توجه نشده است.

حجت‌الاسلام عباس خادمیان،‌ با اشاره به اینکه بهترین عبادات کار است افزود: هر تلاش و فعالیتی که بر خاسته از نیت الهی باشد لذت بخش است.

وی، ضمن قدردانی از همت و تعامل همة کارکنان دانشگاه گفت: مسئولان باید جهت ارتقاء دانشگاه با کلیه کارکنان تعامل داشته باشند و در راستای رفع نقایص دانشگاه بکوشند.

حجت‌الاسلام خادمیان از تمامی کارکنان دانشگاه الگو قراردادن ویژگی‌های مرحوم شهید رجایی و باهنر، تواضع و صداقت در انجام کار را خواستار شد.

ارائه مقاله از سوی دوتن از کارمندان دانشگاه،‌ عبدا... رمضانی علوی و زهره آزادپور و اهداء لوح تقدیر به کارمندان نمونه دانشگاه بخش‌های دیگر این برنامه بود.

در این مراسم کارمندان نمونه دانشگاه در سال جاری به قرار زیر معرفی شدند:

آقای محمد رمضانی                      مدیر نمونه حوزه ریاست

آقای علی ساعتی                       کارشناس نمونه حوزه ریاست

آقای محمدرضا جساس                 کارشناس نمونه حوزه ریاست

آقای محمد نیک‌سرشت                 کارشناس نمونه حوزه ریاست

آقای مجید صانعی‌نژاد                    کارمند نمونه حوزه ریاست

آقای حسین شبانی‌زاد                  کارمند نمونه حوزه ریاست

آقای سیدمحسن صفوی                مدیر نمونه حوزه معاونت اداری و مالی

آقای محمد آهنگریان                     کارمند نمونه حوزه معاونت اداری و مالی

آقای حمید شرافتیان                     کارمند نمونه حوزه معاونت اداری و مالی

آقای حسن خانی                         کارمند نمونه حوزه معاونت اداری و مالی

آقای علی‌اصغر قنایی                    مدیر نمونه حوزه معاونت آموزشی