دانشگاه کاشان عضو اتحادیه بین‌المللی رؤسای دانشگاه‌های جهان شد

۰۴ تیر ۱۳۸۷ | ۱۹:۴۹ کد : ۵۱۵ اخبار دانشگاه

مدیر گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان به عضویت اتحادیه بین‌المللی رؤسای دانشگاه‌های جهان درآمد.

دکتر جواد صفایی قمی افزود: این دانشگاه توانست به عنوان چهارمین دانشگاه ایران در خردادماه سال جاری عضو این اتحادیه شود.

وی اظهار داشت: هم‌اکنون از کشور ایران رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه یزد و دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اعضای این اتحادیه می‌باشند.

وی، امکان دفاع از جایگاه دانشگاه در مباحث جهانی و ‌همکاری در مورد توسعه آموزش و پژوهش و شرکت در مراسم تودیع و معارفه رؤسای دانشگاه‌ها را از جمله مزایای این عضویت ذکر کرد.

به گفته وی، با عضویت در این اتحادیه امکان شرکت در کنفرانس‌ها و رویدادهای علمی منطقه‌ای و بین‌المللی و برقراری ارتباط با دیگر دانشگاه‌ها فراهم می‌شود.

دکتر صفایی اظهار داشت: حضور فعال و دریافت نظرات کارشناسی در مورد مسایل تخصصی با توجه به نتایج گروه‌های کاری، کمیسیون‌ها و پروژه‌ها از دیگر مزایای عضویت در این اتحادیه است.

وی ابراز امیدواری کرد تا دانشگاه کاشان در آینده‌ای نه چندان دور میزبان یکی از کنفرانس‌های این اتحادیه در این دانشگاه باشد.

اتحادیه بین‌المللی رؤسای دانشگاه‌های جهان در سال 1964  میلادی در شهر آکسفورد تشکیل و هم‌اکنون 600 عضو دارد.