تأسیس پارک فناوری اسانس‌های در دانشگاه کاشان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۷ | ۱۲:۵۳ کد : ۴۷۷ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان از تأسیس پارک فناوری اسانس در پژوهشکده اسانس‌های طبیعی این دانشگاه در قمصر خبر داد.

دکتر «سیدجواد ساداتی‌نژاد» در آیین کلنگ‌زنی خوابگاه دانشجویی پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانگشاه کاشان افزود: با تأسیس این پارک که به دنبال راه‌اندازی مرکز پژوهشی اسانس‌های طبیعی در این پژوهشکده رخ می‌دهد این منطقه تبدیل به قطب علمی اسانس‌های  کشور می‌گردد.

ایشان با انتقاد از ضعف علمی کشور در فناوری اسانس یادآور شد: برای رفع این معضل با مراکز علمی و شرکت‌های اسانس‌گیری در خارج از کشور تعامل برقرار کرد تا از تجارب و اطلاعات علمی آنها بهره جست.

دکتر ساداتی‌نژاد با اشاره به دانش‌آموختگی اولین دانشجوی رشته اسانس در کشور از پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان از برگزاری اولین کارگاه اسانس‌های طبیعی کشور در این دانشگاه خبر داد.

وی ابراز امیدواری کرد: با برگزاری این کارگاه زمینه برگزاری این گونه کارگاه‌ها در سطح بین‌المللی فراهم شود.

در پایان این مراسم با حضور رئیس صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولان شهر قمصر کلنگ احداث خوابگاه دانشجویی پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان توسط حاج مجید راهب خیر کاشانی زده شد.

گفتنی است این طرح در زیربنای 800 متر مربع در دو طبقه با ظرفیت 100 نفر دانشجو و با اعتباری معادل 2 میلیارد و 500 میلیون ریال کلنگ زده شد.