برگزاری سیزدهمین المپیاد دانشجویی در دانشگاه کاشان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۷ | ۱۲:۲۵ کد : ۴۷۴ اخبار دانشگاه

مسئول دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه کاشان از برگزاری مرحله نیمه‌نهایی سیزدهمین المپیاد دانشجویی قطب پنج کشور در این دانشگاه خبر داد.

«حسین نعیمی» در گفتگو با خبرنگار ما افزود: این المپیاد در 10 رشته و با حضور 50 دانشجوی ممتاز این رشته‌ها در دانشگاه کاشان برگزار شد.

به گفته وی، این رشته‌ها شامل زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، حقوق، شیمی، فیزیک، ریاضی، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک و مهندسی کامپیوتر است.

وی یادآور شد: از جمله تفاوت‌های این دوره از المپیاد دانشجویی با دوره‌های قبل برگزاری این المپیاد به صورت غیرمتمرکز و در دانشگاه‌های مختلف کشور است.

نعیمی، مشارکت دانشگاه‌ها را در برگزاری این المپیاد و انجام رقابت عادلانه‌تر به دلیل طرح سؤالات بر اساس منابع درسی و شیوه‌های تدریس دانشگاه‌های مختلف را از جمله مزایای سیزدهمین المپیاد دانشجویی کشور برشمرد.

وی گفت: برگزیدگان مرحله نیمه‌نهایی سیزدهمین المپیاد دانشجویی کشور که با همکاری سازمان سنجش آموزش کشور و دانشگاه‌های مختلف برگزار شد به مرحله نهایی که به صورت متمرکز در تهران برگزار می‌شود، راه می‌یابند.