پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان به بهره‌برداری رسید

۱۲ دی ۱۳۸۶ | ۱۳:۵۷ کد : ۳۹۵ اخبار دانشگاه

مدیر پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان از افتتاح ساختمان اصلی این پژوهشکده طی روزهای آینده در قمصر خبر داد.

دکتر «محسن بهپور» گفت: ساختمان این پژوهشکده در وسعت 33هکتار و در زیربنایی حدود یک هزار و 600 مترمربع و اساتید مرکز هزینه‌ای حدود یک میلیارد و 800 میلیون تومان ساخته و تجهیز شده که از محل اعتبارات دانشگاه کاشان تأمین گردیده است.

به گفته وی، این ساختمان شامل هشت آزمایشگاه تحقیقاتی، آمفی‌تئاتر، کتابخانه، مرکز رایانه و دفاتر اساتید مرکز می‌باشد.

وی دلیل گزینش شهر قمصر جهت ساخت پژوهشکده را ویژگی‌ها و شهرت جهانی این منطقه در زمینه اسانس‌های گیاهی ذکر کرد.

وی یادآور شد: احداث باغ اسانس گیاهی و دارویی در کنار ساختمان این پژوهشکده طرح‌های آتی آن پژوهشکده است. وی افزود: در قالب این طرح انواع گونه‌‌های گیاهان اسانس‌دار سطح کشور در این باغ کشت می‌شود که این امر نه تنها در پیشرفت علمی پژوهشکده مؤثر است بلکه در ارتقاء سطح جذب گردشگر منطقه نیز مؤثر است. وی، اعتبار مورد نیاز جهت احداث این باغ را سه میلیارد ریال ذکر است و یادآور شد: مراحل مطالعاتی این طرح انجام شده است که در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز این طرح اجرا می‌شود.