تجدید پیمان دانشگاهیان دانشگاه‌های کاشان با آرمان‌های شهدا در طلیعه سی‌امین بهار انقلاب

۲۱ بهمن ۱۳۸۶ | ۲۲:۵۴ کد : ۳۸۳ اخبار دانشگاه

دانشگاهیان دانشگاه‌های کاشان در بیست و یکمین روز بهمن‌ماه جاری با حضور در تپه نورالشهدا «مزار شهدای گمنام» در طلیعه سی‌امین بهار انقلاب با آرمان‌های شهدا و تداوم راه انقلاب تجدید پیمان کردند.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه کاشان در این مراسم گفت: ما آمده‌ایم تا به شهدای گمنام این شناخته‌شده‌های عالم ملکوت بگوییم که به سبب جانفشانی شماست که حماسه انقلاب امتداد دارد و ما به پشتوانة خون شما از آن صیانت خواهیم کرد.

حجت‌الاسلام عباس خادمیان گفت: آنچه شهدا را معروف و مقبول درگاه حق‌تعالی کرده، ایمان قلبی، تعبد وتهجد و ایثار و از خودگذشتی آنها بود.

در این اجتماع، دکتر ساداتی‌نژاد رئیس دانشگاه کاشان، دکتر نوری‌زاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر فراهتی رئیس دانشگاه پیام نور، دکتر فرشادنیا رئیس دانشگاه غیرانتفاعی فیض به همراه جمعی از مسئولان، استادان و کارکنان دانشگاه حضور داشتند.

همچنین بیانیه پیوست در این مراسم قرائت شد.