اولین دانش آموخته کشوری در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم و فناوری نانو وابسته به پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان

۰۱ آبان ۱۳۸۶ | ۱۸:۲۵ کد : ۳۴۳ اخبار دانشگاه

مطابق اعلام رئیس پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان خانم مهندس اکرم دورانی از رساله کارشناسی ارشد خود تحت عنوان «بررسی اثر افزودن نانو لوله‌های کربنی بر روی ویسکوزیته روغن پایه موتور» در تاریخ 1/8/86 دفاع خواهد نمود.

موضوع پایان نامه در راستای بهبود خواص فیزیکی روغن موتور با استفاده از نانو لوله‌های کربنی تک دیواره و چند دیواره می‌باشد که تحت نظر آقای دکتر غلامرضا وکیلی‌نژاد دانشیار گروه مهندسی شیمی و عضو پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه کاشان به عنوان استاد راهنما در مدت بیش از یکسال و نیم به انجام رسیده است. نتایج این تحقیق راه جدیدی را برای افزایش کیفیت روغن‌های موتور در شرایط کارکرد سخت موتور هموار می‌سازد.