پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان

یا ایها الذین آمنوا کتب علیکم الصیام کما کتب علی‌الذین من قبلکم لعلکم تتقون

«بقره-180»

اساتید ارجمند، دانشجویان معزز و همکاران گرامی

فرشته رحمت و برکت رمضان‌المبارک بال گسترده و خوشه، خوشه انوار خوان بی کران ربوبی را بر اهل زمین هدیه می‌دهد، در ماه صیام لب از چرب و شیرین دنیا بسته اما دل بیش از پیش به حق پیوسته‌تر است.

رسول مکرم اسلام«ص» ماه رمضان را برترین ماه‌ها، ایامش افضل ایام و شب‌هایش را برترین شب‌ها و ساعات و لحظاتش را بهترین ساعات می‌دانند، پس حتماً روزة رمضان آمادگی روحی را سرشارتر از دیگر ماه‌های سال ساخته و آمادة نزول معرفت می‌کند.

بیاییم در این ماه مبارک رمضان به منویات مقام معظم رهبری جامة عمل بپوشانیم و سالی را که مزین به نام «اتحاد ملی و انسجام اسلامی» نموده‌اند، همدل‌تر و منسجم‌تر از همیشه، از خوبی‌های این ماه بهره بگیریم و پیشانی خشوع به درگاه رب‌الکریم بساییم و زانوی بندگی بر همه لطف و رحمتش فرود آریم.

یقیناً صفوف به هم پیوسته نماز جماعت مسجد دانشگاه در این ماه پر فیض، لبریز از حضور پررونق‌تر شما خواهد بود و در محافل قرآنی و دعایی، شب‌های پر قدر و منزلت قدر و اوقات معنوی سحر و افطار برای همدیگر و برای سعادت و سربلندی کشور و رونق و اعتلای دانشگاه دعا خواهیم کرد.

از همة شما التماس دعای خیر دارم و پاداش اجر روزه‌داری را از درگاهش برای همگان مسئلت می‌نمایم.

من‌ا... التوفیق

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد