از مهرماه دو رشته گرایش جدید در دانشکده معماری و هنر دانشجو می‌پذیرند

۲۳ مرداد ۱۳۸۶ | ۱۲:۴۵ کد : ۲۹۶ اخبار دانشگاه
شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد رشته گرایش‌های کارشناسی مهندسی معماری ـ معماری سنتی و کارشناسی ارشد هنر اسلامی ـ گرایش سفال و سرامیک، در دانشگاه کاشان موافقت کرد. دانشجویان این رشته از مهرماه تحصیلات خود را در دانشکده معماری و هنر آغاز خواهند کرد با اضافه شدن این رشته‌ها به رشته‌های فرش، صنایع دستی، معماری سنتی و مهندسی معماری رشته گرایش‌های موجود در دانشکده معماری و هنر به شش رشته گرایش افزایش یافت تا این دانشکده خود را برای فصل نوینی از رشد و شکوفایی آماده کند.