دکتر مسعود صلواتی دانشیار دانشگاه کاشان دانشمند جهانی شد

۰۱ مرداد ۱۳۸۶ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۸۱ اخبار دانشگاه
دکتر مسعود صلواتی‌نیاسر دانشیار گروه شیمی دانشگاه کاشان به عنوان دانشمند جهانی ISI در بین همه گرایش‌های تحقیقاتی معرفی شد. به گزارش سایت معتبر ISI دکتر صلواتی اولین دانشمند ایران در گرایش شیمی معدنی است. ایشان که در آستانه اخذ رتبه استاد تمامی (پروفسوری) است بیش از ۱۲۰ مقاله ISI در معتبرترین مجلات بین‌المللی به چاپ رسانده است و نفر اول جهان در زمینه تحقیقاتی Zeolite Encapsulation، نفر چهارم در زمینه تحقیقاتی Nanocomposite Materials و نفر سوم جهان در زمینه تحقیقاتی Ion Sclective Electrode می‌باشد.

دکتر مسعود صلواتی‌نیاسر دانشیار گروه شیمی دانشگاه کاشان به عنوان دانشمند جهانی ISI در بین همه گرایش‌های تحقیقاتی معرفی شد. به گزارش سایت معتبر ISI دکتر صلواتی اولین دانشمند ایران در گرایش شیمی معدنی است. ایشان که در آستانه اخذ رتبه استاد تمامی (پروفسوری) است بیش از 120 مقاله ISI در معتبرترین مجلات بین‌المللی به چاپ رسانده است و نفر اول جهان در زمینه تحقیقاتی Zeolite Encapsulation، نفر چهارم در زمینه تحقیقاتی Nanocomposite Materials و نفر سوم جهان در زمینه تحقیقاتی Ion Sclective Electrode می‌باشد.