مدل مدیریت سیلاب شهر کاشان در جلسه شورای اداری شهرستان توسط سرپرست دانشگاه پیشنهاد شد

۰۱ مرداد ۱۳۸۶ | ۱۳:۲۳ کد : ۲۷۷ اخبار دانشگاه
دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد سرپرست دانشگاه کاشان یکشنبه ۲۴/۴/۸۶ در شورای اداری کاشان در یک سخنرانی علمی مدل مدیریت سیلاب شهر کاشان را تشریح کرد. وی با برشمردن وضعیت بارندگی، شرایط جغرافیایی و تمهیداتی که باید در این خصوص اندیشیده شود ارائه راهکارهایی را بر اساس مدل مدیریت سیلاب کاشان پیبشنهاد نمودند. با توجه به وقوع سیل اخیر در منطقه کاشان که خسارات زیادی بر جای گذاشت این سخنرانی مورد توجه و استقبال شرکت کنندگان در جلسه قرار گرفت.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد سرپرست دانشگاه کاشان یکشنبه 24/4/86 در شورای اداری کاشان در یک سخنرانی علمی مدل مدیریت سیلاب شهر کاشان را تشریح کرد. وی با برشمردن وضعیت بارندگی، شرایط جغرافیایی و تمهیداتی که باید در این خصوص اندیشیده شود ارائه راهکارهایی را بر اساس مدل مدیریت سیلاب کاشان پیبشنهاد نمودند. با توجه به وقوع سیل اخیر در منطقه کاشان که خسارات زیادی بر جای گذاشت این سخنرانی مورد توجه و استقبال شرکت کنندگان در جلسه قرار گرفت.