اعلام آمادگی دانشگاه کاشان و دانشگاه تهران برای همکاری متقابل

۰۴ اردیبهشت ۱۳۸۶ | ۱۳:۵۳ کد : ۲۳۶ اخبار دانشگاه
در دیدار آیت‌ا.. عمید زنجانی رئیس دانشگاه تهران دکتر سید جواد ساداتی‌نژاد سرپرست دانشگاه کاشان طرفین آمادگی خود را برای بسترسازی تعاملات مفید و مستمر و عقد تفاهم‌نامه همکاری اعلام کردند.در این دیدار که دوشنبه ۳/۲/۸۶ در محل ایستگاه تحقیقات کویری وابسته به دانشگاه تهران در حضور هیأت رئیسه این دانشگاه صورت گرفت. دکتر ساداتی‌نژاد در گزارشی روند روبه رشد و شاخصه‌های کمی و کیفی دانشگاه کاشان را بر شمردند.

در دیدار آیت‌ا.. عمید زنجانی رئیس دانشگاه تهران با دکتر سید جواد ساداتی‌نژاد سرپرست دانشگاه کاشان طرفین آمادگی خود را برای بسترسازی تعاملات مفید و مستمر و عقد تفاهم‌نامه همکاری اعلام کردند.

در این دیدار که دوشنبه 3/2/86 در محل ایستگاه تحقیقات کویری وابسته به دانشگاه تهران در حضور هیأت رئیسه این دانشگاه صورت گرفت. دکتر ساداتی‌نژاد در گزارشی  روند روبه رشد و شاخصه‌های کمی و کیفی دانشگاه کاشان را بر شمردند.