انعقاد قرارداد تشکیل "کنسرسیوم توسعه فناوری ساخت دستگاه فرش ماشینی" با دانشگاه کاشان

۲۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۵ کد : ۲۱۵۷۴ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان گفت: روز شنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۱ در  همایش" بنگاه، فناوری و رشد اقتصادی " در حضور وزیر  محترم صنعت، معدن و تجارت و وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری قرارداد تشکیل "کنسرسیوم توسعه فناوری ساخت دستگاه فرش ماشینی" با دانشگاه کاشان امضا شد.

دکتر عباس کتابی افزود: با ساخت این دستگاه از خروج سالانه ۳۰۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری شده و جمهوری اسلامی ایران به صادر کننده دستگاه بافت فرش ماشینی تبدیل خواهد شد.
 وی خاطر نشان کرد: در این همایش توافق نامه تشکیل ۲۰ کنسرسیوم توسعه فناوری با مشارکت شرکتهای دانش بنیان، وزارت صمت، معاونت علمی ریاست جمهوری، دانشگاهها و پژوهشگاه‌ها به امضا رسید.

کنسرسیوم های توسعه فناوری جدیدترین روش ارتباط صنعت و دانشگاه در دنیا است که تاثیر مستقیم در دانش بنیان شدن تولید صنعتی و مشارکت تمام بخش‌های مختلف است. در رویکرد جدید وزارت صمت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تشکیل این کنسرسیوم ها حمایت و پشتیبانی ویژه خواهد شد.