راهیابی دانشجوی دانشگاه کاشان به اردوی تیم ملی دانشجویان کشور

۲۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۱:۳۳ کد : ۲۱۵۷۱ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از راهیابی "علی رضایی" دانشجوی دانشگاه کاشان در رشته تیراندازی به اردوی تیم ملی دانشجویان کشور جهت حضور در سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان خبر داد.
رمضانی علوی افزود: مسابقات انتخابی تیم ملی تیراندازی دانشجویان به منظور شرکت در سی ویکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان با همکاری فدراسیون تیراندازی در سالن 80 خط فدراسیون تیراندازی در دو بخش دختران و پسران در دو ماده تفنگ و تپانچه برگزار شد و پس از بررسی نتایج و رکوردهای تیراندازان از سوی کمیته فنی 16 تیرانداز زیر برای شرکت در اولین اردوی تیم ملی تیراندازی دانشجویان دعوت شدند.
 مدیر تربیت بدنی خاطر نشان کرد:  علی رضایی با ثبت رکورد ۶۲۵.۳ در جایگاه دوم مسابقات انتخابی تیم ملی تیراندازی دانشجویان قرار گرفت و موفق گردید به اردوی تیم ملی دعوت شود.
ویخاطر نشان کرد: اولین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی تیراندازی دانشجویان 6 فروردین 1402 در محل فدراسیون تیراندازی برگزار خواهد شد.
وی افزود سی و یکمین دوره یونیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان 6 لغایت 17 مرداد ماه سال آینده در شهرچنگدو کشور چین برگزار می‌شود.

همچنین مدیر تربیت بدنی عنوان کرد: یکی از سیاست های این مدیریت حمایت از دانشجویان ورزشکار نخبه در دوره های کارشناسی و تحصیلات تکمیلی می باشد و تدوین آیین نامه حمایت از دانشجویان نخبه ورزشی به پایان رسیده است.