آزمون پایان سطح یک مرکز آزفا دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۰:۴۲ کد : ۲۱۵۴۸ اخبار دانشگاه

رئیس پردیس دانشگاهی دانشگاه کاشان گفت: آزمون پایان سطح یک مرکز آزفا دانشگاه کاشان در روز پنج شنبه 18 اسفند ماه برگزار شد.

دکتر سید احمدرضا افسری دانشجویان غیر ایرانی که در نیمسال اول تحصیلی در دانشگاه کاشان پذیرفته شده بودند پس از تعیین سطح زبان فارسی در ابتدای نیمسال و شرکت در دوره‌های آموزشی سطح یک مرکز آزفا به منظور تعیین سطح یادگیری در پایان دوره، در آزمون پایان سطح شرکت نمودند.

وی افزود: این آزمون با شرکت 217 نفر از دانشجویان مذکور در دو بخش کتبی و شفاهی به همت مرکز آزفا و اساتید مجرب مرکز برگزار گردید و داوطلبان به سوالات مربوطه پاسخ دادند.

دکتر ا فسری خاطر نشان کرد: داوطلبان در صورت کسب حداقل نمره 70 از 100 موفق به گذراندن سطح یک و ورود به سطح دو مرکز آزفا می شوند.

شایان ذکر است مجوز مرکز آزفا دانشگاه در نیمسال اول تحصیلی 1402-1401 از طرف وزارت عتف صادر گردید که علاوه بر امکان فراگیری زبان فارسی برای دانشجویان دانشگاه، فرصت آموزش به دانشجویان دیگر دانشگاه ها و متقاضیان آزاد را نیز فراهم می نماید.

کلید واژه ها: آزفا دانشگاه کاشان پردیس دانشگاهی