انتصاب دکتر قدرتیان به عنوان رئیس پژوهشکده فرش ایران

۱۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۹ کد : ۲۱۳۰۷ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان طی حکمی دکتر سیدعبدالجابر قدرتیان عضو هیات علمی و مدیر گروه مدیریت و اقتصاد این دانشگاه به عنوان رئیس پژوهشکده فرش  ایران وابسته به دانشگاه کاشان منصوب کرد.
دکتر عباس کتابی در این حکم افزوده است: با عنایت به آئین نامه نحوه تاسیس واحدهای پژوهشی در دانشگاه ها و دستورالعمل تشکیل، فعالیت و ارزیابی پژوهشکده های دانشگاه کاشان و نیز فراخوان معاونت پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه در خصوص استفاده از ظرفیت نخبگان و افراد متخصص در مدیریت پژوهشکده فرش دانشگاه کاشان و ارزیابی برنامه های پیشنهادی و نظر به مراتب تعهد و تخصص توانمندی و تجربیات ارزنده جنابعالی برای مدت دو سال به عنوان رئیس پژوهشکده فرش ایران وابسته به دانشگاه کاشان منصوب می گردید.
وی اظهار امیدواری کرده است: در راستای تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و گفتمان دولت مردمی با روحیه جهادی و انقلابی، با بهره گیری از نظرات متخصصین خود و نیز با همدلی و همکاری سایر همکاران پژوهشکده و بهره گیری از نظرات متخصصین دانشگاه، تجربی، صنعتی، هنری و ... و تصمیم گیران و متولیان ملی هنر صنعت فرش و با برنامه ریزی مناسب در جهت تدوین و اجرای سیاست های آن پژوهشکده و برنامه ریزی مناسب در جهت تدوین و اجرای سیاست های آن پژوهشکده و برنامه راهبردی – اجرایی پیشنهادی ارائه شده حضرتعالی و تلاش در ارتقاء و اعتلای روزافزون آن و همچنین تحقق سند چشم انداز دانشگاه همراه با برنامه عملیاتی سالانه، گام های مفید و مؤثری بردارید و در حفظ بیت المال و اعمال سیاست های مؤثر به منظور صرفه جویی در هزینه ها و تقویت نظم و قانون مندی کوشا باشید.
ریاست دفتر نظارت و ارزیابی عملکرد دانشگاه کاشان، ریاست دانشکده مدیریت و اقتصاد، مدیر گروه مدیریت و کارآفرینی و مدیر گروه مدیریت بازرگانی، همکاری در طراحی سرفصل درسی کارشناسی ارشد مدیریت فرش ، مدیر گروه مدیریت و اقتصاد پژوهشکده فرش و عضو هیات مدیره و خزانه دار کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار فرش دستباف کشور و دبیر برنامه ریزی کانون  از جمله سوابق اجرایی دکتر قدرتیان است.