اطلاعیه آموزشی ترم دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲

۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۷ کد : ۲۱۲۹۲ اطلاعیه ها

بنا به پیشنهاد شورای محترم آموزشی دانشگاه و مصوبه هیأت رئیسه محترم دانشگاه در خصوص زمان شروع نیمسال دوم تحصیلی 401 تحصیلی و نحوه آموزش مقرر گردید:
1-شروع نیمسال تحصیلی براساس تقویم جدید آموزشی برای تمامی مقاطع تحصیلی از 23 بهمن ماه و به صورت حضوری می باشد.
2-به منظور آماده سازی خوابگاهها و فرصت اسکان دانشجویان ورودی 401  مقطع کارشناسی، آموزش این دسته از دانشجویان از 30 بهمن ماه و به صورت حضوری برگزار می شود. برای این دسته از دانشجویان، اساتید در طول ترم، یک هفته تاخیر را با برگزاری کلاس اضافه جبران خواهند نمود.
ضمن تاکید بر حضور دانشجویان در کلاس های درس جهت ارتقای کیفیت آموزشی، از اساتید محترم خواسته شده که از هفته اول ترم حضور و غیاب کلاسها بصورت منظم انجام شود.
 در پایان برای تمام دانشجویان عزیز آرزوی سلامتی و موفقیت در تمامی مراحل تحصیلی و بهره مندی از ایام پربرکت ماه رجب  را داریم.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی