۱۱۶۰ دانشجو در دوره تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان پذیرفته شدند

۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۹ کد : ۲۰۵۴۷ اخبار دانشگاه

مدیر تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان دانشگاه کاشان گفت: امسال یک هزار و ۱۶۰ دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، دکترا و کارشناسی ارشد این دانشگاه پذیرفته شده اند.
دکتر سلیمی سرتختی با بیان این که ۵۶۳ نفر از پذیرفته شدگان زن و ۵۹۷ نفر هم مرد هستند، افزود: از این تعداد  یک هزار و ۳ دانشجو برای دوره کارشناسی ارشد و ۱۵۷ دانشجو  برای دوره دکترای این دانشگاه پذیرفته شدند که در ۱۲۰ رشته گرایش (۸۸ رشته گرایش کارشناسی ارشد و ۳۲ رشته گرایش دکترا) به تحصیل مشغول می شوند.
وی خاطر نشان کرد: ۶۲۳ نفر  از پذیرفته‌شدگان  دوره  کارشناسی ارشد در نوبت روزانه، ۲۲۵ دانشجو  برای نوبت شبانه، ۱۱۲ مجازی و ۴۳ نفر نیز برای پردیس خودگردان این دانشگاه پذیرفته شده اند.
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان افزود: ۱۱۱ نفر از پذیرفته شدگان دوره دکترای امسال در نوبت روزانه ۴۱ دانشجو برای نوبت شبانه و پنج دانشجو برای پردیس خودگردان این دانشگاه پذیرفته شده اند.
در دانشگاه کاشان حدود ۸۵۰۰ دانشجو مشغول به تحصیل هستند.

کلید واژه ها: تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان کارشناسی ارشد