آگهی واگذاری بوفه‌های دانشگاه کاشان - سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۰۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۸ کد : ۲۰۵۱۱ اطلاعیه ها

آگهی  واگذاری بوفه های دانشگاه کاشان
سال تحصیلی 1402-1401

دانشگاه کاشان درنظر دارد نسبت به واگذاری بوفه های خود در قالب عقد قرارداد اجاره به اشخاص حقیقی واجد شرایط برای مدت یکسال از تاریخ 1401/06/26 لغایت 1402/06/25 واگذار نماید. متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر و بازدید از محل  بوفه های مذکور، با هماهنگی دفتر مدیریت دانشجویی  با شماره تلفن های 09131018857 آقای مجتبی معینیان - 09128731898 آقای مهندس نجاتی تماس حاصل نمایند.
 متقاضیان در خواست کتبی خود را مطابق فرم پیوست تا تاریخ 1401/06/18 جهت بررسی به دفتر مدیریت محترم دانشجویی تحویل دهند. شایان ذکر است متقاضیان می بایست برای هر کدام از بوفه ها درخواست جداگانه ارائه نمایند
بوفه های دانشگاه جهت واگذاری به شرح زیر می باشد:
  1.  بوفه احمدی روشن واقع در خوابگاه شهید احمدی روشن برادران
  2. بوفه خدمات رایانه ایی و موبایلی واقع در بازارچه دانشجویی
  3. آرایشگاه برادران واقع در بازارچه دانشجویی
  4. بوفه طبیعت (سلامت) واقع در روبروی سلف برادران
  5.  بوفه های دانشکده علوم انسانی و ادبیات و آلاچیق های جنب آن (هر دو با هم)
  6. بوفه های جنب سازمان مرکزی شماره  ۱ و۲ واقع بین دانشکده علوم و ساختمان اسلامی (هر دو با هم)
  7. بوفه دانشکده مهندسی (واقع در سازه آبنمای دانشکده مهندسی ساختمان آقای تفضلی)
  8. آرایشگاه خواهران واقع در خوابگاه مرکزی

جهت دریافت « فرم مشخصات متقاضیان» اینجا کلیک نمایید

جهت دریافت «منشور کاری» اینجا کلیک نمایید.