آزادگان برگ‌هایی زرین در تاریخ حماسه‌های سرزمین اسلامی‌مان به یادگار گذاشتند

۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۰:۲۳ کد : ۲۰۴۴۸ اخبار دانشگاه

بسمه تعالی

بیست و ششم مردادماه سالروز بازگشت غرورآفرین سروقامتان همیشه جاوید، آزادگان سرافراز هشت سال حماسه و دفاع از میهن اسلامی است. این روز در تاریخ پُرافتخار ایران اسلامی، روز تجلیل از اسرا و مفقودین، روز پاسداشت شرف، غیرت و ایستادگی مردان مقاوم عرصه‌ی جهاد و شهادت است.

مردان بزرگی که سال‍‌ها در کنج غربت، درد و رنج اسارت را با عشق به آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی تحمل کرده و برگ‌هایی زرین در تاریخ حماسه‌های سرزمین اسلامی‌مان به یادگار گذاشتند. مقاومتی که بیش از پیش ملت ایران را در دنیا سربلند و استوار کرد تا به وجود فرزندان خویش ببالد.
اینجانب به نمایندگی از خانواده دانشگاه کاشان، بازگشت پرافتخار آزادگان همیشه سرافراز را به میهن اسلامی گرامی می‌دارم و برای خانواده معزز شهدا، ایثارگران و آزادگان قهرمان دانشگاه کاشان؛ آقایان محمدرضا منزوی، جعفر سایه آفتابی، حسن خاکباز، محمود ساجدی، حسین حسنی و علی‌اکبر نوروزی آرزوی سربلندی توام با سلامتی دارم.

دکتر عباس کتابی

رییس دانشگاه کاشان