اعطای جایزه تحصیلی بنیاد حامیان به رتبه‌های برتر پذیرفته شده در دانشگاه کاشان

۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۳ کد : ۲۰۴۱۰ اخبار دانشگاه

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از اعطای جایزه تحصیلی بنیاد حامیان این دانشگاه به برگزیدگان کنکور که جهت ادامه تحصیل دانشگاه کاشان را انتخاب نمایند خبر داد.
دکتر مصطفی زاهدی فر افزود: بنیاد حامیان به برگزیدگان کنکور که رتبه کشوری آنها بدون در نظر گرفتن سهمیه رتبه تک رقمی را کسب کنند ۷۵۰ میلیون ریال در بدو ثبت نام و همچنین ماهیانه به مدت هشت نیمسال ۲۰ میلیون ریال کمک هزینه تحصیلی پرداخت می کند.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویانی نیز که رتبه دو رقمی کنکور سراسری را کسب کنند  در بدو ثبت نام مبلغ ۴۵۰ میلیون ریال  و  ماهیانه نیز مبلغ ۱۵ میلیون ریال به مدت ۸ نیمسال تحصیلی  از بنیاد حامیان دریافت می کنند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان به پرداخت ۱۰ میلیون ریال ماهیانه کمک هزینه تحصیلی به مدت هشت نیمسال از طرف بنیاد حامیان دانشگاه به رتبه های زیر یک هزار در گروه های آموزشی ریاضی، علوم انسانی و علوم تجربی اشاره کرد و افزود: همچنین بنیاد حامیان دانشگاه به رتبه های زیر ۶۰۰ گروه های آموزشی هنر و زبان های خارجی مبلغ ۱۰ میلیون ریال کمک هزینه تحصیلی به مدت هشت نیمسال پرداخت می کند.

کلید واژه ها: جایزه تحصیلی دانشگاه کاشان بنیاد حامیان دانشگاه کاشان پذیرفته شدگان کنکور سراسری آزمون سراسری