رتبه ۲۰ دانشجویان دختر دانشگاه کاشان در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور در بخش دختران

۰۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۰:۱۵ کد : ۲۰۳۹۹ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: دانشجویان دختر این دانشگاه در پانزدهمین دوره مسابقات المپیاد دانشجویان سراسر کشور در بخش دختران رتبه بیستم را کسب کرد.
محمد رمضانی افزود: کاروان ورزشی دختران در این دوره از مسابقات 9 دانشجو شرکت داشتند که از تاریخ 21 لغایت 26 تیر ماه در تبریز در رشته های کاراته، دومیدانی و شنا به رقابت پرداختند.
وی خاطر نشان کرد: تیم دختران در رقابت با قهرمانان ملی و سوپرلیگی دانشگاه های برتر کشور موفق به کسب یک مدال نقره و دو مقام چهارمی و یک مقام پنجم و یک مقام ششم در رشته دومیدانی را به دست آورد. این نتایج در حالی بود که سریع ترین دونده دختر دانشگاه در مسابقات منطقه 6، به دلیل آسیب دیدگی در خط پایان سه مقام اول و دوم را از دست داد.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان افزود: تیم شنا با یک ورزشکار نیز در بین قهرمانان ملی کشور حائز دو مقام پنجمی گردید.
وی خاطر نشان کرد: دانشگاه کاشان در پانزدهمین دوره المپیاد ورزشی دختران با کسب رتبه 20 در بین 61 دانشگاه سراسر کشور در مقایسه با چهاردهمین المپیاد ورزشی به میزبانی دانشگاه شیراز در سال 97، جایگاه خود را از رتبه 29 به 20 ارتقا بخشید.