برگزاری سمینارآموزشی ناگفته‌های طب سنتی و مشاوره درپیشگیری ازاعتیاد در دانشگاه کاشان

۰۷ تیر ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۱ کد : ۲۰۲۸۴ اخبار دانشگاه

همزمان باهفته ملی مبارزه با اعتیاد مرکزبهداشت، درمان ومشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان سمینارآموزشی "ناگفته های طب سنتی و مشاوره در پیشگیری از اعتیاد" برگزار کرد.

دراین سمیناردو ساعته که با حضور دکترسیدپیمان خامه‌چی پزشک ودستیار تخصصی طب ایرانی ودکتر داوود قاسم زادگان متخصص روان شناسی بالینی برگزار شد به ابعاد جسمی، تغذیه و مزاجی و مهارت های روان شناختی که می تواند نقش پیشگیری درابتلاء به اعتیاد را داشته باشد از نگاه دو متخصص مورد بررسی قرارگرفت.

دکترخامه چی  بیان داشت: ارتباط بسیارنزدیکی بین نوع وکیفیت تغذیه با سلامت روحی وروانی وجود دارد که با داشتن سبک زندگی سالم وصحیح می توان ازایجاد اختلالات روانی جلوگیری کرد.

درادامه دکترقاسم زادگان به خلاء جدی خانواده ها درعدم مجهزبودن به مهارت های دهگانه اشاره و اظهار کرد: بیش ازنیمی ازافرادیکه دچاراعتیاد خاصه دردوران نوجوانی وجوانی می شوند به علت عامل های زمینه سازوعدم وقت گذاری سالم ودرست خانواده ها درتعاملات اعضای خانواده می باشد.