دو رویداد مهم در ورزش دانشگاه کاشان

۱۶ اسفند ۱۳۸۵ | ۱۷:۲۸ کد : ۲۰۰ اخبار دانشگاه

با همت و تلاش همکاران واحد تربیت بدنی دانشگاه و مسوولین محترم فدراسیون تیراندازی جمهوری اسلامی ایران،یکی از مجهزترین سالن های منطقه در دانشگاه کاشان به بهره برداری رسید
سه شنبه 15/12/85 با حضور رییس، معاونین و تنی چند از مسوولین شهری با حضور چند تن از مسوولان فدراسیون تیراندازی کشور سالن تیراندازی دانشگاه با اعتباری بالغ بر 100 میلیون ریال به بار نشست.
ضمن آنکه اولین مسابقه تیراندازی با حضور حاضران برگزار و به 4 نفر از برندگان جوایزی اهدا گردید.
همچنین در این مراسم از علی عمرانی از پیشکسوتان ورزش کاشان تقدیر به عمل آمد.
 عصر روز سه شنبه 15/12/85 در آیین ویژه ای با حضور رییس و معاون و تنی چند از مدیران دانشگاه از تیم والیبال خواهران دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
کسب رتبه سومی مسابقات والیبال دختران دانشجویی کشورتوسط تیم دانشگاه کاشان بهانه ای بود تا این عزیزان در جمع گرم و صمیمی با مدیریت دانشگاه مشکلات و نیازهای ورزشی خود را مطرح نمایند. در این دیدار علاوه بر تقدیم لوح تقدیر و یک ربع سکه بهار آزادی مقرر شد در اولین فرصت سفر مشهد برای ایشان تدارک شود.1. با همت و تلاش همکاران واحد تربیت بدنی دانشگاه و مسوولین محترم فدراسیون تیراندازی جمهوری اسلامی ایران، یکی از مجهزترین سالن های منطقه در دانشگاه کاشان به بهره برداری رسید.

همچنین در این مراسم از علی عمرانی از پیشکسوتان ورزش کاشان تقدیر به عمل آمد.

2. عصر روز سه شنبه 15/12/85 در آیین ویژه ای با حضور رییس و معاون و تنی چند از مدیران دانشگاه از تیم والیبال خواهران دانشگاه تقدیر به  عمل آمد.

کسب رتبه سومی مسابقات والیبال دختران دانشجویی کشور توسط تیم دانشگاه کاشان بهانه ای بود تا این عزیزان در جمع گرم و صمیمی با مدیریت دانشگاه مشکلات و نیازهای ورزشی خود را مطرح نمایند. در این دیدار علاوه بر تقدیم لوح تقدیر و یک ربع سکه بهار آزادی مقرر شد در اولین فرصت سفر مشهد برای ایشان تدارک شود.