انتشار شماره ۲۶ مجله علمی کاشان شناسی دانشگاه کاشان

۰۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۹ کد : ۱۸۳۵۱ اخبار دانشگاه

دوره جدید و شماره بیست و ششم مجله علمی «کاشان‌شناسی» دانشگاه کاشان منتشر شد.

مدیر مسئول این مجلة علمی گفت: در این شماره، شش مقاله علمی از اعضای هیات علمی، نویسندگان و محقّقانِ دانشگاه کاشان و سایر دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور به چاپ رسیده است.

دکتر امیرحسین مدنی دربارة عناوین و نویسندگان مقالات این شماره افزود: تحلیل ضرب‌المثل‌های عامیانة کاشان از دیدگاه نظریات جرم‌شناسی (با تأکید بر مباحث جامعه‌شناسی و روان شناسی) (پژوهشی): الهه عربشاهی کاشی و سعید قماشی// بررسی و ارزیابی بازار تاریخی کاشان از منظر پایداری زیست‌محیطی: فاطمه پارچه‌باف مطلق و بابک عالمی// جست‌و‌جوی آیین ایرانی در نمایش مذهبی نُهم ربیع (پژوهشی): حسین ایمانیان//  توصیف و تحلیل علمی نسخه‌ای دیگر از وافی به کتابت عالم برجسته ملا‌محمد حسن ناصحی طاهرآبادی: رضا شجری و الهام عربشاهی کاشی// قاعدة زرّین در اندیشة اخلاقی فیض کاشانی: حسن احمدی زاده// کاشان در کاشان‌شناسی های دانشنامه‌ای و نهادی: محمدرضا مهدیزاده؛ از عناوین مقالات چاپ شده در این شماره است.

مجلة «کاشان‌شناسی» به عنوان تنها مجلة علمی «مرکز پژوهشی کاشان‌شناسی»، با هدف انتشار مقالات مربوط به تاریخ، فرهنگ، ادبیات، هنر، معماری و مشاهیر حوزة کاشان فعالیت می‌کند. این مجله به صاحب امتیازی دانشگاه کاشان و هیأت تحریریه‌ای متشکّل از استادان دانشگاه کاشان، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دانشگاه ارومیه و مرکز ملّی تحقیقات علمی فرانسه منتشر می شود.

علاقمندان می‌توانند برای اطلاع بیشتر از مقالات مندرج در این مجله به آدرس: http://sh-kashan.kashanu.ac.ir/ مراجعه کنند.

کلید واژه ها: مرکز پژوهشی کاشان شناسی کاشان شناسی دانشگاه کاشان