اطلاعیه مصوبات جلسه شماره ۵۰ کمیته هماهنگی  ستاد مدیریت بحران دانشگاه کاشان

۲۹ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۷ کد : ۱۷۹۵۹ اطلاعیه ها

سلام علیکم

با احترام؛ بدینوسیله مصوبات جلسه شماره ۵۰ کمیته هماهنگی  ستاد مدیریت بحران دانشگاه کاشان (نشست مورخ  ۲۳ / ۵ / ۱۴۰۰) حضورتان ایفاد می‌گردد.

1-       با توجه به سرعت گسترش موج پنجم کرونا(دلتا) در کشور و شرایط حاد بحرانی مقرر گردید که تعطیلی خوابگاههای دانشجویی تا ۶/۱۳ تمدید گردد. تا بازه مذکور هر گونه اسکان در سراهای دانشجویی ممنوع میباشد.

2-       از  شورای آموزشی دانشگاه درخواست میشود که با توجه به شرایط پیش آمده؛ پیشنهاد تمدید بازه فارغ التحصیلی دانشجویان در نیمسال اول تا پایان مهرماه مورد بررسی قرار گیرد.

3-       لازم به ذکر است که با توجه به  مصوبات جلسه ۴۹ کمیته بحران؛ کارکنان دانشگاه هفته‌ای  دو روز  در هفته به صورت حضوری و سه روز به صورت دورکاری به فعالیت خود ادامه خواهند داد

4-       ساعات کار اداری از روز یکشنبه ۳۱ مرداد ماه از ساعت 7:30 تا ساعت 12:30 خواهد بود.

5-       با توجه به مخاطرات سویه جدید کرونا؛ سرویس ایاب و ذهاب تا اطلاع ثانوی برقرار نخواهد بود.

6-   ضمن تشکر از تلاشهای مرکز بهداشت و مشاوره دانشگاه در خصوص واکسیناسیون کارکنان دانشگاه؛مقرر گردید پیگیریهای لازم جهت از سرگیری واکسیناسیون کارکنان شرکتی و قراردادی دانشگاه  به عمل آید.

سلامت و توفیق همه همکاران و خانواده محترم ایشان را از درگاه حق تعالی مسئلت می‌نماییم.