آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان رتبه برتر دانشگاه های کشور را کسب کرد

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان گفت: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان رتبه برتر دانشگاه های کشور را بدست آورد.
دکتر مجید منعم زاده در جمع خبرنگاران افزود: انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران تعمیر و راه اندازی دستگاه NMR برای اولین بار در کشور با تکیه بر دانش کارشناسان و متخصصین دانشگاه کاشان و با استفاده از نخبگان داخل کشور بدون اتکا به کارشناسان خارجی از جمله موارد انتخاب برتری آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان در راستای سیاست‌ها و برنامه‌های انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران است.
وی خاطر نشان کرد: دستگاه NMR از جمله دستگاه‎های با تکنولوژی بالا در حوزه تحقیقات دارویی و شیمیایی و ساخت شرکت بروکر آلمان Brukerاست.
معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان ارتقاء فعالیت های آزمایشگاه مرکزی در جهت خدمت رسانی به صنایع شهر و منطقه، ساخت تجهیزات با فناوری بالا در حوزه های مختلف در بخش فیزیک و سایر رشته های مرتبط را از دیگر موارد این انتخاب عنوان کرد و اظهار داشت: رویکرد پژوهشی این دانشگاه انجام پژوهش های کاربردی درراستای رفع نیازهای جامعه است.

کلید واژه ها: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه کاشان