دانش آموخته دانشگاه کاشان برنده جایزه شهید رهنمون بنیاد ملی نخبگان شد

۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۴ کد : ۱۷۸۵۵ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
دانش آموخته دانشگاه کاشان برنده جایزه شهید رهنمون بنیاد ملی نخبگان شد

"مجتبی سپهرنیا" دانش آموخته دوره دکترای مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان موفق به کسب جایزه شهید رهنمون از بنیاد ملی نخبگان شد. جایزه شهید رهنمون به دانش آموختگان برتر دانشگاهی اعطا می شود.

این دانش آموخته دانشگاه کاشان از سال 92 تا 94 در دوره کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک  و از سال 95 تا 98 در دوره دکترای مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل بوده و تحت راهنمایی دکتر حسین خراسانی زاده از این دانشگاه  فارغ التحصیل شده است.

از جمله افتخارات این دانش آموخته موفق دانشگاه کاشان به شرح زیر می باشد:

1. انتشار و ارائه بیش از 30 اثر علمی (انتشار مقاله در ژورنال‌های معتبر، ارائه مقاله در کنفرانس های بین المللی، طرح های پژوهشی)

2. سه مرتبه کسب "جایزه تحصیلی دانشجویان صاحب استعداد برتر بنیاد ملی نخبگان" در سال های 96، 97 و 98

3.    کسب معدل20 در دوره دکتری تخصصی رشته مهندسی مکانیک - تبدیل انرژی (1398).

4.    رتبه اول معدل در بین دانشجویان دکتری در دانشگاه کاشان (1398).

5.    اخذ گرنت آموزش‌یاری در دانشگاه کاشان تحت نظر پروفسور خراسانی‌زاده (1398).

6.    گذراندن مقطع دکتری تخصصی در مدت زمان 3 سال و 4 ماه (1398).

7.    اخذ گرنت فرصت مطالعاتی در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف تحت نظر پروفسور شفیعی (1397).

8.    اخذ گرنت پژوهش‌یاری در دانشگاه کاشان تحت نظر پروفسور خراسانی‌زاده (1396).

9.    برگزیده به عنوان نویسنده برتر مقاله در "سومین کنفرانس انتقال حرارت و جرم ایران(ICHMT2017)  "(1396).

10.    پژوهشگر برتر دانشگاه کاشان در مقطع دکتری (1396).

11.    پذیرش بدون کنکور (سهمیه استعدادهای درخشان) در مقطع دکتری در دانشگاه کاشان (1395).

12.    دانشجوی ممتاز دانشگاه کاشان در مقطع کارشناسی ارشد (1394).

13.    اخذ گرنت از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری- ستاد ویژه توسعه فناوری نانو جهت انجام پایان نامه کارشناسی ارشد (1394).

در حال حاضر سپهرنیا پس از دانش آموختگی به عنوان عضو هیئت علمی دانشگاه شهاب دانش قم و مدیر پژوهش و دفتر ارتباط با صنعت این دانشگاه مشغول به فعالیت است.

کلید واژه ها: جایزه شهید رهنمون بنیاد ملی نخبگان دانشگاه کاشان دانش آموخته