افزایش سرانه ورزشی دانشجویان دانشگاه کاشان

۲۱ تیر ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۵ کد : ۱۷۸۴۶ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی از افزایش سرانه ورزشی دانشجویان بویژه دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی خبر داد.
سعید حلاج باشی اظهار داشت: در اولین جلسه شورای ورزش دانشگاه موضوع افزایش سرانه ورزشی و کیفیت ارائه خدمات ورزشی به دانشجویان بویژه دانشجویان ساکن در خوابگاه، موضوع ایجاد زیرساخت های ورزشی جدید  مطرح گردید.
وی افزود: مهم ترین موضوعات مطرحه در جلسه اخیر شامل ارائه گزارش عملکرد تربیت بدنی در سال 1399، بهسازی مجموعه آبی آینه دانشگاه، بررسی پیشنهاد واگذاری کتابخانه دانشکده علوم انسانی به مدیریت تربیت بدنی، تعیین تکلیف وضعیت فنس، نورپردازی و رختکن زمین چمن روباز و نورپردازی کلوپ روباز دختران و پسران، تعیین تکلیف سالن ریحانه جهت تغییر کاربری به فضای ورزشی بوده است.
حلاج باشی خاطر نشان کرد: مرکز مشاوره و تندرستی دانشگاه در آینده نزدیک با تجهیز به وسایل ورزشی و آزمایشگاهی به عنوان اولین مرکز تخصصی ورزشی و درمانی در شمال استان اصفهان آغاز به کار و آماده ارائه خدمت به شهروندان و دانشجویان عزیز خواهد بود.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان تعیین تکلیف احداث سایت اهداف پروازی،  بررسی وضعیت اماکن ورزشی دانشگاه در آستانه بازگشایی دانشگاهها، تعیین بودجه مورد نیاز جهت خرید ملزومات مورد نیاز ورزشی، تعیین نرخ استفاده از اماکن ورزشی در سال 1400 و بررسی واگذاری اماکن و  خدمات ورزشی دانشگاه به بخش خصوصی(مجموعه آبی آینه و سالن لاجوردی) را از دیگر موضوع های ارائه شده در این نشست عنوان کرد.
وی ابراز امیدواری کرد:  با واکسیناسیون دانشجویان در تابستان در ابتدای سال تحصیلی جدید، خدمات ورزشی مطلوب به دانشجویان توسط مدیریت تربیت بدنی ارائه شود.

شایان ذکر است تربیت بدنی دانشگاه کاشان به عنوان همیار سلامت کاشان در دوره کرونا به یاری شبکه بهداشت و درمان کاشان شتافته است.

کلید واژه ها: تربیت بدنی دانشگاه کاشان سرانه ورزشی