گشایش فرهنگسرای دانش، بستری برای فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی دانشگاهیان

۲۰ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۳ کد : ۱۷۷۳۸ اخبار دانشگاه

فرهنگسرای دانش صبح پنج شنبه بیستم خرداد با حضور رئیس دانشگاه کاشان، شهردار کاشان و جمعی از مسئولان این شهرستان در محله ملک آباد کاشان گشایش یافت.
این مجموعه با رویکرد فرهنگ سازی و توسعه دانش و بیش علمی و اجتماعی شهروندان به ابتکار و اهتمام شهرداری کاشان و مشارکت نقش آفرینی و همراهی دانشگاههای منطقه  راه اندازی شده است .

مدیر عامل این فرهنگسرا دکتر مصطفی عباسی مقدم عضو هیات علمی گروه قرآن و حدیث دانشگاه کاشان  با سوابق متعدد، ممتاز و مستمر فرهنگی و علمی در وزارت علوم، دانشگاه کاشان و صدا و سیما و دیگر ارگانهای دولتی و مردم نهاد است که مصمم است تجربیات و داشته ها و دانسته های خود را در این عرصه به صحنه بیاورد .

حضور موثر دانشجویان ، برگزاری نشست‌های فرهنگی و ادبی و هنر ی اعصای هیات علمی  ، ایجاد شعبی از پنل آینده پژوهی منطقه کاشان، مرکز آموزش خانواده (مهتاب) ،دفتر مهدویت، دبیرخانه نهج‌البلاغه، مرکز کاشان شناسی، مدیریت ارتباطات فرهنگی و .....  از جمله رویکردهای حضور دانشگاه در این مجموعه فرهنگی اجتماعی خواهد بود.