کارگاه یک‌روزه چگونه برای ارائه حرفه‌ای به سرمایه‌گذاران آماده شویم در دانشگاه کاشان برگزار می شود

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۸ کد : ۱۷۶۱۴ اخبار دانشگاه

صندوق سرمایه‌گذاری نیک‌ ونچرز با همکاری دانشگاه کاشان و پارک غیاث‌الدین جمشید کاشانی کارگاه یک‌روزه با عنوان "چگونه برای ارائه حرفه‌ای به سرمایه‌گذاران آماده شویم؟"برگزار می‌کند.

مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری نیک‌ ونچرز گفت: این صندوق به منظور توانمندسازی اکوسیستم نوآوری کشور و ارتقا دانش استارتاپی اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص موضوعات مهم و مورد نیاز  استارتاپ‌ها نموده است.

‌ مریم‌ نجفی محاسبه اندازه بازار، روش برآورد مالی، اصول ارزش‌گذاری واصول ارائه به سرمایه‌گذاران را از موضوعات و سرفصل های این کارگاه عنوان کرد و افزود: این کارگاه رایگان و به مدت ۹ ساعت، به صورت حضوری و همزمان به صورت آنلاین در دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد.

این کارگاه درروز شنبه 25 اردیبهشت ماه جاری با سخنرانی مریم‌ نجفی مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری نیک‌ ونچرز مدیر دپارتمان منتورینگ WBAF  و وحید فخر مدیر سرمایه‌گذاری لوتوس پارسیان وعضو کمیته سرمایه‌گذاری نیک‌ونچرز برگزار می شود.

برای آشنایی بیشتر با صندوق سرمایه‌گذاری نیک ونچرز و ثبت‌نام به آدرس زیر مراجعه فرمایید:

nikventures.ir

کلید واژه ها: صندوق سرمایه‌گذاری نیک‌ ونچرز دانشگاه کاشان پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی