بدرقه صمیمانه همکاری که همیشه ذکر صلوات بر لب داشت

۱۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۶ کد : ۱۷۴۱۶ اخبار دانشگاه

درنشستی صمیمانه به پاس سی سال خدمت صادقانه امیرحسین طحان منفرد طاهری ، این همکار بازنشسته بدرقه شد.
حسن خلق، وظیفه شناسی، شادابی، ارتباط موثر با داشجویان،قدرشناسی و شکرگذاری از ویژگی های ممتاز این همکار دانشگاه بوده است که در سلف سرویس و مرکز مشاوره دانشگاه مشغول خدمت بوده است.

آنچه که دانشجویان و اساتید و کارکنان هر روزه از او می دیدند، ذکر صلوات بر حضرت محمد (ص) بود که در هر مواجهه ای در اولین کلام میگفت: "الهم صل علی محمد و ال محمد "

خودش در خاطره ای گفت: که روزی در اردوی دانشجویی مشهد دختر دانشجویی به سرآشپز دانشگاه حاج منصور قنبری گفت که برایم دعا کن تا سفر معنوی "مکه" نصیب من شود و حاج منصور گفت به آقای "طحان" بگو تا صلواتی برایت بفرستد، به اصرار دانشجو طحان که به ذکر صلوات مشهور بود با نیت عمره مفرده این دانشجو صلواتی می فرستد و پس از چندی دانشجو با جعبه شیرینی می آید و از اجابت این صلوات و فراهم شدن زمینه سفر به مکه می گوید.
برای طحان در سر آغاز فصل نوینی از زندگی   در دوره بازنشستگی روزهایی سرشار  از توفیق و عاقبت به خیری آرزو داریم.

کلید واژه ها: بازنشستگی دانشگاه کاشان

دانشجو ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۰:۱۱
آقای طحان رو بسیار دوست داشتم، ذکر یا زهرا هم زیاد میگفتن.