قرارداد همکاری پارک علم و فناوری با دانشگاه‌های کاشان و علوم پزشکی کاشان

۰۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۵ کد : ۱۷۳۷۹ اخبار دانشگاه

رییس پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی هدف از انعقاد این قرارداد را شبکه سازی و به اشتراک گذاری تجهیزات و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در منطقه برای ارایه به شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد و گفت: با امضا این قرارداد همکاری، امکان استفاده از تجهیزات و خدمات آزمایشگاهی و کارگاه‌های موجود در پارک و دانشگاه‌ها برای طرفین این قرارداد فراهم می شود.
دکتر محمد نظیفی فرد خاطر نشان کرد: فاز اول آزمایشگاه مرکزی پارک علم و فناوری غیاث الدین کاشانی در فضایی به وسعت ۴۶۰ متر مربع و از محل اعتبارات معاونت علمی ریاست جمهوری به ارزش 5.2 میلیارد ریال برای استفاده واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان منطقه تجهیز و آماده بهره‌برداری شده است و به زودی افتتاح و در اختیار جامعه فناوران و شرکت های دانش محور منطقه قرارخواهد گرفت.
وی از یکی از رسالت‌های مهم پارک علم و فناوری غیاث‌الدین جمشید کاشانی را ارتقا زیست بوم نوآوری منطقه کاشان از طریق شبکه‌سازی موثر عنوان کرد و افزود: رویکرد اساسی پارک علم و فناوری غیاث‌الدین کاشانی، هم‌افزایی و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود بویژه دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی سطح منطقه است.
این قراردادهای همکاری  دوجانبه که در 7 ماده و 2 بند در دو نسخه تنظیم شده و به مدت دو سال اعتبار دارد به امضا دکتر محمد نظیفی‌فرد رئیس پارک علم و فناوری غیاث‌الدین جمشید کاشانی، دکتر سیدعلیرضا مروجی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان و همچنین دکتر عباس زراعت رییس دانشگاه کاشان رسید.

کلید واژه ها: تفاهم نامه همکاری دانشگاه کاشان دانشگاه علوم پزشکی پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی