نوسازی سرای دانشجویی دانشگاه کاشان توسط جوانترین خیر آموزش عالی

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۷ کد : ۱۷۳۶۷ اخبار دانشگاه گزارش ویدئویی

نادیا شاطر کاشانی جوانترین خیر آموزش عالی یک سرای دانشجویی دانشگاه کاشان را نوسازی می کند.

این خیر نوجوان کاشانی هدف از مشارکت در این امر خیر را امنیت و تامین رفاه حال دانشجویان و ترویج و توسعه علم و دانش عنوان کرد و گفت: از آنجاییکه با حمایت پدر و مادرم توانستم در این امر خیر مشارکت کنم بسیار خوشحال هستم.

عملیات نوسازی و بهسازی و تعمیرات اساسی بلوک پنج سرای دانشجویی مرکزی دختران با مشارکت این خانواده خیر در دانشگاه کاشان در حال اجراست.

این خیر نوجوان کاشانی که 12 سال سن دارد و در کلاس ششم ابتدایی مشغول به تحصیل است به همراه پدر خود آقای مصطفی شاطر کاشانی و مادرش خانم نرگس سادات رفاهی در نشست بنیاد حامیان دانشگاه هزینه نوسازی این سرای دانشجویی را تقدیم رییس دانشگاه نمودند.

نوسازی و بهسازی این سرای دانشجویی با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال اجرا می شود.