صمیمانه با مسئول پیشین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۷ کد : ۱۷۱۶۹ اخبار دانشگاه

حجت الاسلام علی روحانی مسئول پیشین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با حضور در نشست هیات رئیسه دانشگاه، ضمن تجدید خاطرات گذشته، نصایح و توصیه های مشفقانه‌ای برای اعضای هیات رئیسه اظهار کردند.

وی به ذکر آیاتی از سوره مائده ، گفت: 16 آیه این سوره با یا “ایها الذین آمنوا” خطاب به مومنین شروع شده و نکاتی بیان می شود که اگر در زندگی افراد مورد توجه قرار گیرد بسیاری از مشکلات ما حل می شود.

وی وفای به عهد و پیمان‌های (خود، با خدا و مردم)، احترام گذاشتن به شعائر الهی، حفظ طهارت ظاهر، رعایت حق و حقوق دیگران و تقوی الهی را از توصیه‌های خداوند به مومنان در این سوره عنوان کرد و افزود: در این سوره همچنین خداوند به کوشش و جهاد در راه خدا سفارش شده است.

حجت الاسلام روحانی توجه به این دستورات الهی را مورد تاکید قرار داد و خاطر نشان کرد: قرآن، داروی شفابخش همه ظلمات و راه رستگاری انسان هاست.