اطلاعیه شماره ۴۱ ستاد مدیریت بحران دانشگاه کاشان

۱۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۸ کد : ۱۷۱۴۸ اطلاعیه ها اخبار و اطلاعیه های کووید۱۹

مصوبات جلسه شماره  41 کمیته هماهنگی مدیریت بحران دانشگاه کاشان (نشست مورخ 99/10/15)

1. همکاران دارای شرایط خاص(بیماران قلبی، تنفسی، دیابت شدید، بانوان باردار، افراد شصت سال به بالا) مشروط به امکان دورکاری و با هماهنگی حوزه مربوطه و پس از تأیید مرکز بهداشت و مشاوره و مدیریت اداری و پشتیبانی میتوانند تا اطلاع ثانوی از بازه دو روز دورکاری در هفته استفاده نمایند.

2. مقرر شد نماز جماعت ظهر و عصر با رعایت پروتکل های بهداشتی و با برنامه ریزی و اطلاع رسانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از شنبه 99/10/20در دانشگاه برگزار گردد.

3. مقرر شد فعالیت های ورزشی دانشگاه برای کارکنان و دانشجویان  مطابق با دستورالعمل ستاد ملی کرونا از سرگرفته شود. مدیریت های تربیت بدنی و اداری پشتیبانی در این زمینه بررسی و اطلاع رسانی خواهند کرد.

4. امکان برگزاری کارگاه ها و دروس عملی دانشجویان در نیمسال جاری و در صورت ضرورت با اعلام مدیران گروههای آموزشی و هماهنگی لازم با مدیران آموزشی و دانشجویی در مدت محدود تا پایان ترم جاری فراهم میباشد.