رساله دکترای دانش‌آموخته رشته حقوق دانشگاه کاشان اثر شایسته تقدیر هجدهمین جشنواره ملی پایان‌نامه های سال دانشجویی معرفی شد

رساله  “حسین  پورمحی آبادی” دانشجوی دکترای  دانشگاه کاشان با عنوان  «زمینه‌های قضایی افزایش جمعیت کیفری زندان (مطالعه کیفی حوزه قضایی شهر کرمان)» در هجدهمین جشنواره ملی پایان‌نامه سال دانشجویی  در گروه علوم انسانی در شاخه حقوق به عنوان اثر شایسته تقدیر شناخته شد.

دکتر سعید قماشی و دکتر علی حسین نجفی استادان راهنما و دکتر داریوش بوستانی استاد مشاور این پایان نامه  بودند.

هجدهمین جشنواره ملی پایان‌نامه سال دانشجویی، به شکل برخط و با حضور سیدحمیدرضا طیبی، رئیس جهاددانشگاهی؛ عبدالحمید احمدی، معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان؛ عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و جمعی از معاونان و مدیران جهاد دانشگاهی در استودیو مبین ایکنا برگزار و نفرات برگزیده معرفی و تقدیر شدند.

کلید واژه ها: جشنواره ملی پایان‌نامه سال دانشجویی پایان‌نامه رساله دانشگاه کاشان رشته حقوق دانشجوی دکترا