فراخوان انتخاب دانشجوی برتر پژوهشی سال ۱۳۹۹

۲۳ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۱ کد : ۱۶۷۸۹ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان گرامی

ضمن آرزوی توفیق و سلامتی برای همه دانشجویان پژوهشگر دانشگاه، باستحضار میرساند معاونت پژوهشی دانشگاه در نظر دارد طبق روال سنوات گذشته همزمان با مراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز آموزشی، از دانشجویان برتر پژ‍وهشی نیز تقدیر بعمل آورد.

از متقاضیان شرکت در این فراخوان تقاضا می شود پس از مطالعه دقیق شیوه نامه انتخاب دانشجوی پژوهشگر نمونه، فرم دستاوردهای پژوهشی را که در ذیل موجود است تکمیل نموده و حداکثر تا تاریخ 99/8/17 تحویل معاون پژوهشی دانشکده/پژوهشکده مربوطه نمایند.

لازم بذکر است مستندات دستاوردهایی که در سامانه پژوهشی درج نشده اند را در قالب فایل PDF تهیه نموده و به معاون پژوهشی دانشکده/پژوهشکده مربوطه ارسال فرمایید.

متقاضیان می توانند  فرم تکمیل شده را  از راههای ارتباطی ذیل ارسال نمایند:

1. ارسال ایمیل به معاون محترم پژوهشی دانشکده/پژوهشکده
  2. مراجعه به پورتال پویا/خدمات/درخواست های آموزشی دانشجویی/ فرم دستاوردهای پژوهشی، / ایجاد  درخواست جدید .  سپس قسمت دریافت فرم خام /فرم را دانلود نموده و بعد از تکمیل فرم را آپلود نموده و نهایتا گزینه ارسال به معاونت پژوهشی کلیک شود

.شماره تماس کارشناس خدمات پژوهشی دانشجویی برای کسب اطلاعات بیشتر  55912172  می باشد.

شیوه نامه انتخاب دانشجوی پژوهشگر نمونه

فرم دستاوردهای پژوهشی