برگزاری دوره‌های علمی فرهنگی مجازی ره دانش

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۷ کد : ۱۶۷۸۵ اخبار دانشگاه

دانشگاه کاشان در ایام شیوع بیماری کرونا و با توجه به برخورداری اساتید از فضای مجازی، با بهره‌مندی از اساتید نخبه و استفاده از پتانسیل و پشتوانه علمی بالا در سطح کشور، اقدام به طراحی و تدوین برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی برای اساتید کل کشور نموده است.
مدیر ارتباطات فرهنگی دانشگاه کاشان افزود: این دوره‌های آموزشی  تحت عنوان  دروه های علمی-فرهنگی "ره دانش " بصورت ملی توسط مدیریت ارتباطات فرهنگی به منظور ارتباط و تعامل دو سویه اساتید کل کشور  طراحی و به صورت مجازی با حضور اساتید برجسته از رشته های مختلف برگزار می شود.
دکتر مزروعی تصریح کرد:  اولین دوره در تاریخ 30 مهرماه  با  عنوان "ریاضیات دوره اسلامی از ابتدا تا انتهای خلافت عباسی" با حضور دکتر "سید علیرضا اشرفی" عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه کاشان از ساعت 10 تا 12 به صورت مجازی آغاز و سایر دوره ها به صورت متناوب ادامه خواهد داشت.

لینک ورود دوره:

کلید واژه ها: دوره مجازی دوره آموزشی ره دانش دانشگاه کاشان اساتید دانشگاه ها معاونت فرهنگی ارتباطات فرهنگی