بازدید اعضای بسیج اساتید دانشگاه کاشان از منطقه اقتصادی ویژه ماهشهر

۲۱ دی ۱۳۹۰ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۶۶۰ اخبار دانشگاه

مدیر کانون بسیج اساتید دانشگاه کاشان گفت: تعدادی از اعضای هیات علمی بسیج اساتید از رشته‌های مختلف شیمی، فیزیک و مکانیک دانشگاه کاشان، از صنایع پتروشیمی ماهشهر بازدید کردند.

دکتر جواد صفایی قمی افزود: در این بازدید اعضای هیات علمی با آزمایشگاه‌های شیمی و صنایع پتروشیمی بوعلی که تولیدکننده ترکیبات آروماتیک آشنا شدند.

وی، بازدید از صنایع پتروشیمی بندر امام خمینی که تولید کننده پلیمرهای pp و PE در گریت‌های مختلف و همچنین پلیمرهای لاستیکی می‌باشد را از دیگر برنامه‌های این سفر ذکر کرد.

به گفته وی، استادان همچنین از قسمت‌های مختلف آزمایشگاه فیزیک و مکانیکی (آزمایشگاه تکنولوژی پلیمر) و مجتمع پتروشیمی رازی که تولید کننده انواع کودهای شیمیایی و گوگرد می‌باشد بازدید کردند.

دکتر صفایی خاطر نشان کرد: در طی جلسه ای با مسئول تحقیق و پژوهش صنایع فوق مقرر شد تفاهم نامه‌ای در جهت پیشبرد اهداف آن صنایع با دانشگاه کاشان امضاء شود.