درگذشت عضو هیأت علمی جوان دانشگاه کاشان

۱۷ آذر ۱۳۸۹ | ۱۸:۰۹ کد : ۱۲۱۵ اخبار دانشگاه

جواد بهاری‌زاده عضو هیأت علمی جوان پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان درگذشت.

این پژوهشگر جوان که از اول خرداد سال جاری به عنوان عضو هیأت علمی پیمانی در دانشگاه کاشان استخدام شده بود، صبح روز سه‌شنبه شانزدهم آذرماه جاری بر اثر ایست قبلی در بیمارستان شهیدبهشتی کاشان دارفانی را وداع گفت.

بهاری‌زاده متولد بیست و یکم آبانماه 1357 و دانش‌آموخته کارشناسی ارشد میکروبیولوژی گرایش میکروب شناسی از دانشگاه علوم پزشکی همدان بود و خود را برای تحصیل در دوره دکتری این رشته آماده می‌کرد.

این عضو هیأت علمی جوان و پرکار دارای هفت اختراع ثبت شده بود و از پایان‌نامه خود با موضوع: «بررسی فعالیت تلومرازی یاساژهای مختلف سلول MRC-5 در کشت ویروس سرخک» در تاریخ 26/4/84 با نمره عالی 30/19 دفاع کرده بود.

وی، در پرسشنامه استخدامی‌اش در دانشگاه کاشان انگیزه خود از اشتغال در این دانشگاه را اینگونه نوشته است:

«پیگیری علاقه شخصی به فراورده‌های گیاهی و بیوتکنولوژی و ادامه فعالیت در این رشته‌ها و پیگیری ایده‌ها، اختراعات و مقالات در این رشته‌ها و آموزش و تحقیق در این زمینه‌ها»

اما افسوس دست اجل مهلت نداد این آرزوها جامه تحقق بپوشد.

روحش شاد