ششمین شماره مجله کاشان شناخت منتشر شد

۲۸ دی ۱۳۸۹ | ۱۱:۵۹ کد : ۱۲۱۴ نشریات

رئیس مرکز کاشان‌شناسی دانشگاه کاشان گفت: ششمین شماره از مجله تخصصی مرکز کاشان‌شناسی دانشگاه کاشان ـ کاشان‌شناخت ـ منتشر شد.

دکتر رضا شجری افزود: در این شماره 11 مقاله منتشر شده است.

به گفته وی، بررسی انتقادی روش تأویل گرایانه کمال‌الدین عبدالرزاق کاشانی در التأویلات، هستی‌شناسی در آرای حکمی ملامحسن فیض کاشانی، صباحی بیدگلی پیشاهنگ نام‌آور دوره بازگشت ادبی و معرفی نسخه منحصربه فرد و ناشناخته جامع‌القصص تألیف ابن ابوالحسن الواعظ الادیب کاشانی 107ه‍‌.ق از مقالات منتشر شده در این شماره است.

مدیر مسئول مجله کاشان‌شناسی اضافه کرد رهیافت‌های علامه نراقی در گونه‌شناسی مشکلات علمی، سبک صبور (نگاهی به شعر و شخصیت صبور کاشانی)، سیمای کاشان در معجم البلدان یاقوت حموی، پژوهشی در زندگی و آثار ملافتح‌اله کاشانی، تأملی در زندگی و آثار علمی آیت‌الله رضوی کاشانی و کتاب‌شناسی کلیات تاریخ و فرهنگ کاشان دیگر مقاله‌های چاپ شده در کاشان شناخت است.

شایان ذکر است کاشان‌شناخت مجله‌ای علمی ـ ترویجی است که از سوی مرکز کاشان‌شناسی دانشگاه کاشان با ترتیب انتشار فصلنامه منتشر می‌شود.