همکاری علمی استاد دانشگاه هوپ لیورپول انگلیس با دانشگاه کاشان

۰۷ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۱ کد : ۱۱۴۶۵ اخبار دانشگاه
همکاری علمی استاد دانشگاه هوپ لیورپول انگلیس با دانشگاه کاشان

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان، از آغاز همکاری علمی دکتر ابراهیم نادرعلی، استاد تمام دانشگاه هوپ لیورپول و مدیر شرکت دارویی اورین فارمای انگلیس با پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان خبر داد.
دکتر مجید منعم‌زاده افزود: در راستای ایجاد ارتباطات موثر بین‌المللی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از طرح بکارگیری نخبگان ایرانیان مقیم خارج از کشور، با تایید هیات اجرایی جذب،  دکتر نادرعلی به عنوان استاد معین این دانشگاه برگزیده شد.
دکتر منعم‌زاده ضمن تقدیر از پروفسور نادرعلی به سبب حمایتهای گذشته و پذیرش این همکاری اظهار امیدواری کرد که ارتباطاتی از این دست باعث بهره گیری هر چه بیشتر اساتید، دانشجویان و صنعت و جامعه از تجربیات و دانش و تخصص اساتید فرهیخته ایرانی در سرتاسر دنیا باشد.

دکترنادرعلی، پزشک، داروساز و متخصص در زمینه تولید دارو، مکملهای دارویی و مواد آرایشی بهداشتی بوده و مقیم انگلیس هستند.

وی مدت 6 سال است که در امور علمی، پژوهشی و برنامه‌ریزی‌های استراتژیک با دانشگاه کاشان همکاری‌های ارزشمندی داشته است.

کلید واژه ها: همکاری های علمی بین المللی دکتر ابراهیم نادرعلی دانشگاه کاشان داروسازی پژوهشکده اسانس های طبیعی قمصر اسانس