برگزاری مسابقه خاطره نویسی به مناسبت هفته دفاع مقدس در دانشگاه کاشان

۰۵ مهر ۱۳۸۹ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۱۴۳ اخبار دانشگاه

مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کاشان از برگزاری مسابقه خاطره‌نویسی فرزندان ایثارگر به مناسبت هفته دفاع مقدس در این دانشگاه خبر داد.

حجت‌الاسلام احمد شیخ‌زاده افزود: در این دوره از مسابقه فرزندان شهداء جانبازان و آزادگان ایثارگر باید خاطرات پدران خود را در دوران دفاع مقدس و هشت سال جنگ تحمیلی بیان کنند.

به گفته وی، به 14 نفر از افرادی که در این مسابقه بهترین خاطره را بنویسند جایزه اهداء می‌شود.

حجت‌الاسلام شیخ‌زاده، دیدار از خانواده آزادگان و ایثارگران را از دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس این دانشگاه ذکر کرد و اظهار داشت: هیأت رئیسه این دانشگاه به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران و پاسداشت هفته دفاع مقدس با چند خانواده شهداء، آزاده و ایثارگر کاشان دیدار می‌کنند.

وی افزود: علاقمندان می‌توانند تا تاریخ 20/7/89 آثار خود را به دفتر دانشجویان شاهد و ایثارگر تحویل نمایند.