دفاع پایان‌نامه تمام الکترونیکی دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۶ کد : ۱۱۲۰۳ اخبار دانشگاه

مدیر گروه مطالعات معماری و هنر دانشگاه کاشان گفت: جلسه دفاعیه پایان‌نامه "زهرا مهدوی" دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فرش این دانشگاه به صورت تمام الکترونیکی ازطریق دانشکده  آموزش‌های الکترونیکی  دانشگاه برگزار شد.

دکتر امیرحسین چیت سازیان اظهار داشت: این دانشجو از پایان‌نامه خود با عنوان "ارائه مدل آمیخته بازاریابی سبز در هنر صنعت فرش دستباف و بررسی نقش آن در رضایت مشتری"  با موفقیت دفاع کرد.

استادان راهنمای این پایان نامه را دکتر امیرحسین چیت سازیان و دکتر اسماعیل مزروعی نصرآبادی و  داوران پایان نامه را دکتر عبدالجابر قدرتیان و  دکترغلامرضاصالح علوی بر عهده داشتند.

کلید واژه ها: آموزش مجازی دانشکده آموزش های الکترونیکی دانشگاه کاشان دفاع الکترونیکی پایان نامه

زهرا خ ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۰۲
سلام اگر میشه جزییات روش دفاع الکترونیکی را با مراحل اون شرح بدین تا بقیه دانشجوهام در جریان باشند