کسب رتبه برتر روابط عمومی دانشگاه کاشان در دومین جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

۱۸ مرداد ۱۳۸۹ | ۱۰:۳۶ کد : ۱۱۰۴ اخبار دانشگاه

روابط عمومی دانشگاه کاشان در دومین جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور رتبه سوم در بخش ایده‌های نو را به خود اختصاص داد.

در این جشنواره که در دانشگاه امیرکبیر تهران برگزار شد، دکتر کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر، دکتر کریمیان، مشاور وزیر علوم و مدیرکل روابط‌ عمومی این وزارتخانه سخنرانی کردند.

در اختتامیه این جشنواره که همزمان با دومین جشنواره تجلیل از خبرنگاران برتر وزارت علوم در سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران برگزار شد، محمد رمضانی، مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه کاشان، جایزه رتبه سوم بخش ایده‌های نو را از دست وزیر علوم دریافت کرد.

این جشنواره با معرفی برگزیدگان روابط عمومی در بخش‌های مستندسازی، پژوهش و افکارسنجی، اطلاع‌رسانی، تبلیغات و انتشارات، روابط عمومی الکترونیک، برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی، ارتباطات، توانمندسازی، نشریه داخلی، نوآوری و ایده‌های برتر و فعالیت‌های علمی و پژوهشی کارکنان، برگزار شد.