نخستین جلسه ایجاد کانون هماهنگی نمک در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۵ تیر ۱۳۸۹ | ۱۷:۴۸ کد : ۱۰۹۲ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان گفت: نخستین جلسه بررسی و امکان‌سنجی ایجاد کانون هماهنگی نمک در این دانشگاه برگزار شد.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد با اشاره به وجود دریاچه نمک و پتانسیل‌های عظیم آن در منطقه و وجود گنبدهای نمکی در کاشان، قم و خور و بیابانک، لزوم تشکیل کانون نمک این محصول استراتژیک را در این شهرستان ضروری دانست.

وی اظهار داشت: در این جلسه که مدیران گروه‌های معدن، مهندسی شیمی، شیمی معدنی و دیگر متخصصان مربوطه حضور داشتند شرایط و راهکارهای راه‌اندازی این کانون ارائه شد.

رئیس دانشگاه کاشان افزود: با توجه به ارائه نقطه نظرات کارشناسی در این جلسه مقرر شد موضوع راه‌اندازی کانون و پژوهشکده نمک از طریق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مورد پیگیری قرار گیرد.

دکتر ساداتی‌نژاد خاطر نشان کرد: در صورت موافقت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این سومین کانون هماهنگی بعد از کانون‌های فرش و گلاب و گل محمدی در این دانشگاه است.