تا پایان سال ۱۳۸۴، ۲۳۱ دانشجو از پایان نامه کارشناسی ارشد خود دفاع کردند

۱۶ اردیبهشت ۱۳۸۵ | ۱۶:۰۴ کد : ۱۰۹ اخبار دانشگاه
همزمان با گسترش و ارتقاء بخش‌های مختلف دانشگاه رشته‌های تحصیلات تکمیلی نیز روند روبه توسعه خود را به سرعت طی می‌کنند. مطابق اعلام مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه تا پایان سال ۱۳۸۴، ۲۳۱ پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد در شش رشته شیمی، ریاضی، فیزیک، زبان و ادبیات فارسی،‌ الهیات و مکانیک دفاع شده‌اند. این روند که از سال ۱۳۷۶ با دفاع از ۶ پایان‌نامه شروع شده بود به ۸۰ پایان نامه در سال ۱۳۸۴ بالغ شد. بر این اساس تعداد پایان‌نامه‌های دفاع شده در سال ۷۷ یک، سال ۷۸ پنج، سال ۷۹، نه و سال ۸۰، شانزده، سال ۸۱ نوزده، سال ۸۲ سی و شش و سال ۸۳ پنجاه و نه عدد بوده‌اند. تعداد پایان‌نامه‌های دفاع شده به تفکیک رشته به شرح زیر می‌باشند: شیمی: ۱۱۲، ریاضی: ۶۰، فیزیک: ۱۸، زبان و ادبیات فارسی: ۲۲، الهیات: ۱۰، مکانیک: ۹.

همزمان با گسترش و ارتقاء بخش‌های مختلف دانشگاه رشته‌های تحصیلات تکمیلی نیز روند روبه توسعه خود را به سرعت طی می‌کنند. مطابق اعلام مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه تا پایان سال 1384، 231 پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد در شش رشته شیمی، ریاضی، فیزیک، زبان و ادبیات فارسی،‌ الهیات و مکانیک دفاع شده‌اند. این روند که از سال 1376 با دفاع از 6 پایان‌نامه شروع شده بود به 80 پایان نامه در سال 1384 بالغ شد. بر این اساس تعداد پایان‌نامه‌های دفاع شده در سال 77 یک، سال 78 پنج، سال 79، نه و سال 80، شانزده، سال 81 نوزده، سال 82 سی و شش و سال 83 پنجاه و نه عدد بوده‌اند. تعداد پایان‌نامه‌های دفاع شده به تفکیک رشته به شرح زیر می‌باشند:

شیمی: 112، ریاضی: 60، فیزیک: 18، زبان و ادبیات فارسی: 22، الهیات: 10، مکانیک: 9.