برگزاری مراسم جشن ماه رجب در دانشگاه کاشان

۰۲ تیر ۱۳۸۹ | ۲۰:۲۰ کد : ۱۰۷۳ اخبار دانشگاه

مراسم جشن ماه رجب، میلاد امام جواد(ع) و حضرت علی(ع) روز چهارشنبه در دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس دانشگاه کاشان در این مراسم با گرامیداشت ماه رجب و سالروز ولادت امامان جوادالائمه(ع) و حضرت علی(ع) گفت: ماه رجب، ماه معنویات است و بهره‌گیری از فیوضات این ماه وظیفه اسلامی ماست.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد، با اشاره به تفاوت‌های دین اسلام با فرهنگ غرب افزود: دین متعالی اسلام سرشار از معنویات و فضایل اخلاقی و انسانی است ولی متأسفانه در غرب تکیه بر منافع مادی و دنیایی است و در آنجا اصالت ماده حاکم است.

وی اظهار داشت: در علم نیز این دو فرهنگ متفاوت است اسلام علم را در خدمت معنویت می‌داند ولی در غرب علم را در خدمت مادیات و عرضه محصولات مادی به کار می‌گیرند.

به گفته وی، فرهنگ اسلام، دستاوردهای علمی را برای تحولات و پیشرفت جامعه بشری استفاده می‌کند.

حجت‌الاسلام فرح‌زاد هم در این مراسم با اشاره به ماه رجب گفت: ماه رجب، ماه خودسازی و پرورش درونی و روحی انسان و ماه استغفار است.

این استاد حوزه و دانشگاه با ذکر ویژگی‌های شخصیت ممتاز علی(ع) و امام جواد(ع)، افزود: در این مناسبت‌ها می‌توان با اعمال مختلفی که در این ماه وارد است و با تأثی از رویه ائمه همام به سر منزل مقصود دست یافت.

برگزاری مسابقه، خطبه‌خوانی نهج‌البلاغه توسط یکی از نونهال کانون نهج‌البلاغه کاشان از برنامه‌های این مراسم بود.