همایش صنایع دستی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۲ خرداد ۱۳۸۹ | ۱۹:۰۶ کد : ۱۰۵۰ اخبار دانشگاه

به مناسبت روز جهانی صنایع دستی همایشی با این عنوان در دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس دانشگاه کاشان در این همایش، نقش صنایع دستی را در زندگی انسان‌ها با اهمیت دانست و گفت: هنرهای سنتی و صنایع دستی به عنوان بخشی از هویت و ریشه تاریخی کشور ما محسوب می‌شود.

دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد، پل ارتباطی بین هنرهای سنتی و خانواده را ضروری ذکر کرد و افزود: باید بین هنرهای سنتی و صنایع دستی با خانواده پیوند ناگسستنی وجود داشته باشد.

مدیر گروه صنایع دستی دانشکده معماری و هنر دانشگاه کاشان هم، صنایع دستی را عامل رشد و تولید دانست و گفت: بهینه شدن و اهمیت به صنایع دستی و هنرهای سنتی موجب رشد توسعه اقتصادی جامعه می‌شود.

ربابه خاتون پیله‌فروش، هدف از برگزاری این همایش را بزرگداشت روز جهانی صنایع دستی، توجه بیشتر به صنایع دستی و احیاء هنرهای سنتی و تشویق و ترغیب دانشجویان به صنایع دستی ذکر کرد.

تجلیل از هنرمندان صنایع دستی، برگزاری نمایشگاه صنایع دستی کاشان از جمله برنامه‌های این همایش یک روزه بود.

این همایش به همت انجمن علمی گروه صنایع دستی برگزار شد.